Yleinen

Patinan alumnisitsit 2024

Kerran patinisti – aina patinisti!

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan tätä totuutta Svenska Klubbenille (Otavalankatu 9, 33100 Tampere) lauantaina 3.2. kello 18 akateemisen pöytäjuhlan muodossa! Alumnisitsit ovat ”hieman paremmat sitsit” ja tarkoitettu nimensä mukaisesti jo valmistuneille sekä akateemisesti vanhemmille* patinisteille. Vaikka tällä kertaa tarjolla ei ole Pirkka Lageria vaan punaviiniä, muutoin alumnisitseiltä löytyy kaikki Patinan sitsien perinteet punssista poliittiseen konferenssiin. Alumnisitsit ovatkin täydellinen tilaisuus tavata vanhoja opiskelukavereita, pitää yllä Patinan sitsiperinteitä ja juhlistaa kultaisia opiskeluvuosia! 

  • Alumnisitsit kustantavat 40 euroa henkilöltä. Ilmoittautuminen ma 8.1. alkaen Forms-lomakeella, jonka linkki julkaistaan Patinan tiedotuskanavilla. Ilmoittautuminen 20.1. saakka tai kunnes paikat ovat täynnä. Jos paikkoja jää, ilmoittautuminen akateemisesti nuoremmalle Patinalle 15.1. alkaen samalla Forms-lomakkeella.
  • Toivoisimme myös laulunjohtoon alumneja! Jos sinua kiinnostaisi toimia laulunjohtajana, ilmoittauduthan myös 8.1. julkaistavalla Forms-lomakkeella. Lisää tietoa Formsista.
  • Akateemisesti nuoremmat patinistit toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi sitsien henkilökuntaan! Ilmoittauduthan Forms-lomakkeella. Lisää tietoa Formsista.

Omia juomia saa ottaa mukaan, mutta lisäksi tapahtumassa on kannatuskorttimyyntiä. Pukukoodi smart casual. Oman laulukirjan saa ottaa mukaan, mutta lisäksi jokaiselle löytyy laululäsy. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin (17.30 alkaen). Lisäkysymykset saa osoittaa tapahtumasta vastaavalle (anni.aaltonen@tuni.fi ja TG @anniaaltonen). Tapahtuma on häirinnästä vapaa. Tila on esteetön. 

*Akateemisesti vanhemmalla patinistilla tarkoitetaan tässä yhteydessä neljännettä vuottaan tai siitä ylöspäin opiskelevia patinisteja.

Seuraa tapahtuman tiedotusta Facebook-eventissä (https://fb.me/e/3y05sG8no) sekä Patinan Instagramissa (@patinary) sekä Patinan Telegram-kanavilla!

TLDR;
MITÄ: Patinan alumnisitsit 2024
MILLOIN: Lauantaina 3.2 kello 18 alkaen
MISSÄ: Svenska Klubbenilla
HINTA: 40 euroa
MIKSI: Sitsihimo ei lopu valmistumiseen