Tapahtumat

Tapahtumakalenteri 2020-2021

Hei! Patina ry järjestää syksyllä tapahtumia noudattaen Suomen hallituksen antamia turvallisuusohjeita koskien vallitsevaa koronavirustilannetta. Tapahtumien järjestämisessä pyritän noudattamaan Tampereen yliopiston ja TREY:n antamaa ohjeistusta tapahtumien järjestämisestä. Tapahtumissa pidetään huolta hyvästä hygieniakäyttäymisestä ja painotamme jäsenistöllemme, että tapahtumiin osallistuttaisiin vain terveenä.

Pyydämme myös huomioimaan, että muuttuvien ohjeistusten myötä tapahtumasuunnitelmat voivat muuttua myös lyhyellä aikavälillä!

Tapahtumakalenteri elää jatkuvasti ja muutokset ovat mahdollisia. Jos on kysyttävää tapahtumista, ota yhteyttä tapahtumavastaaviin, tai kulttuuritapahtumissa kulttuurivastaavaan.

Toistuvat tapahtumat

  • Koronatilanteen vuoksi kahvitunti järjestetään poikkeuksellisesti Sorsapuistossa joka tiistai klo 14.00. Säävarauksella, poikkeuksista ilmoitetaan Patinan telegram-kanavalla sekä sähköpostilistalla. Jäsenille tarjolla ainakin kahvia.
  • Patinan hallituksen kokous jokaisen kuun ensimmäisen viikon aikana, paikka ja aika määritetään lähempänä ajankohtaa.

Urheilu

  • Urheiluvuoro Atalpan palloilusalissa 19-20.30
  • YTY:n urheiluvuoro Atalpan palloilusalissa 17-18

Lisäksi järjestetään epäsäännöllisen säännöllisesti muita urheilutapahtumia kuten lajikokeiluja. Lisää tietoa urheiluvastaavalta tai Urheilu_kanavalla whatsapissa!

Syksy 2020

ELOKUU

Kevät 2020

TAMMIKUU

HELMIKUU

MAALISKUU