Tapahtumat

Tapahtumakalenteri 2022-2023

Hei! Patina ry järjestää keväällä tapahtumia noudattaen Suomen hallituksen antamia turvallisuusohjeita koskien vallitsevaa koronavirustilannetta. Tapahtumien järjestämisessä pyritään noudattamaan Tampereen yliopiston ja TREY:n antamaa ohjeistusta tapahtumien järjestämisestä. Tapahtumissa pidetään huolta hyvästä hygieniakäyttäymisestä ja painotamme jäsenistöllemme, että tapahtumiin osallistuttaisiin vain terveenä.

Pyydämme myös huomioimaan, että muuttuvien ohjeistusten myötä tapahtumasuunnitelmat voivat muuttua myös lyhyellä aikavälillä!

Tapahtumakalenteri elää jatkuvasti ja muutokset ovat mahdollisia. Jos on kysyttävää tapahtumista, ota yhteyttä tapahtumavastaaviin, tai kulttuuritapahtumissa kulttuurivastaavaan.

Toistuvat tapahtumat

  • Hallituksen kokous jokaisessa kuussa, yleensä ensimmäisen viikon aikana. Paikka ja aika määritetään lähempänä ajankohtaa.
  • Viikottainen kahvitunti tiistaisin kello 14 alkaen Pinni A:n 4. kerroksessa.
  • Urheiluvuoro Atalpan palloilusalissa tiistaisin 19.00-20.30

Lisäksi järjestetään epäsäännöllisen säännöllisesti muita urheilutapahtumia kuten lajikokeiluja. Lisää tietoa urheiluvastaavalta tai Urheilu_kanavalla whatsapissa!