Tapahtumat

Tapahtumakalenteri 2021-2022

Hei! Patina ry järjestää keväällä tapahtumia noudattaen Suomen hallituksen antamia turvallisuusohjeita koskien vallitsevaa koronavirustilannetta. Tapahtumien järjestämisessä pyritään noudattamaan Tampereen yliopiston ja TREY:n antamaa ohjeistusta tapahtumien järjestämisestä. Tapahtumissa pidetään huolta hyvästä hygieniakäyttäymisestä ja painotamme jäsenistöllemme, että tapahtumiin osallistuttaisiin vain terveenä.

Pyydämme myös huomioimaan, että muuttuvien ohjeistusten myötä tapahtumasuunnitelmat voivat muuttua myös lyhyellä aikavälillä!

Tapahtumakalenteri elää jatkuvasti ja muutokset ovat mahdollisia. Jos on kysyttävää tapahtumista, ota yhteyttä tapahtumavastaaviin, tai kulttuuritapahtumissa kulttuurivastaavaan.

Toistuvat tapahtumat

  • Patinan hallituksen kokous jokaisessa kuussa, yleensä ensimmäisen viikon aikana. Paikka ja aika määritetään lähempänä ajankohtaa.

Urheilu

  • Urheiluvuoro Atalpan palloilusalissa 19-20.30 (Peruttu alustavasti 7.3. asti. vallitsevan koronatilanteen vuoksi)

Lisäksi järjestetään epäsäännöllisen säännöllisesti muita urheilutapahtumia kuten lajikokeiluja. Lisää tietoa urheiluvastaavalta tai Urheilu_kanavalla whatsapissa!