Alumnille

Patinan alumni – edelleen osa Patinaa! 

Patinan jäsenyys on tunnetusti elinikäinen ja alumnina olet edelleen tiiviin patinistiyhteisön jäsen. Vanhan opiskelijajärjestön toimintaan saa (ja kannattaa) osallistua myös valmistumisen jälkeen! Patinan alumnitoimintaa ollaan aktiivisesti kehittämässä, joten kannattaa ottaa seurantaan Patinan sosiaaliset mediat (Instagram @patinary ja Facebook Patina ry sekä Patinan alumnit- ryhmä) sekä liittyä alumnien sähköpostilistalle, niin pysyt perillä kaikista ajankohtaisista alumniuutisista! 

Alumnitapahtumat 

Patina pyrkii järjestämään säännöllisiä tapahtumia alumneille ja alumnien kanssa. Alumnit voivat tulla kertomaan esimerkiksi urapolustaan Patinan työelämätapahtumiin. Lisäksi Patinalla on säännöllisesti alumneille avoimia tapahtumia kuten legendaariset Tommy Tabermann- runonlausuntakilpailut sekä pelkästään alumneille suunnattuja tapahtumia, kuten alumnisitsejä. 

Patinan alumnitoiminnasta vastaa Patinan työelämävastaava sekä Patinan alumnitoimihenkilö, joihin voi olla yhteydessä, jos sinulla on ideoita mahdollisesta yhteistyöstä Patinan kanssa. Kaikki ideat ovat enemmän kuin tervetulleita! 

Sähköpostilista  

Patinalla on oma alumnisähköpostilista patina-alumni@lists.tuni.fi, johon voit alumnina liittyä. Liittymällä listan jäseneksi saat tietoa kaikesta Patinan alumnitoiminnasta. Viestejä listalle julkaistaan maksimissaan kerran kuukaudessa ja lista on moderoitu, joten voit liittyä postituslistalle ilman tulvivan viestikansion pelkoa. Listalle pääset liittymään lähettämällä tyhjän sähköpostin otsikolla SUBSCRIBE osoitteeseen patina-alumni-request@lists.tuni.fi siitä sähköpostiosoitteesta, jolla haluat listalle liittyä. Tämän jälkeen sinulle tulee sähköposti, josta löytyvästä linkistä pääset hyväksymään listalle liittymisen. Jos haluat itse lähettää kanssa-alumneille viestiä, sen voi tehdä lähettämällä viestin osoitteeseen patina-alumni@lists.tuni.fi. Listaa moderoi Patinan tiedotusvastaava.