Ilmottautumisehdot

Alla ovat ehdot koskien ilmoittautumisia Patinan tapahtumiin ja tilauksiin. Ilmoittautumalla tapahtumaan tai tilaamalla tuotteen/palvelun hyväksyt seuraavat ehdot:

  1. Ilmoittautumiset ja tilaukset ovat sitovia. Sitoudut maksamaan maksun ilmoitetulle tilille eräpäivään mennessä.
  2. Jos et pääse osallistumaan ilmoittautumaasi tapahtumaan, sinulla on oikeus myydä lippusi eteenpäin. Jos et kuitenkaan saa myytyä lippuasi, on sinulla velvollisuus maksaa ilmoittautumisesi, vaikka et pääsisi osallistumaan tapahtumaan.
  3. Jos et pääse osallistumaan ilmoittautumaasi tapahtumaan, peruminen onnistuu vain, jos siihen erityisen vahvat perusteet. Tällöin voidaan harkita osallistumismaksun palauttamista. Ole tällöin yhteydessä tapahtumavastaavaan.
  4. Jos et suorita maksua 14 vuorokauden kuluessa eräpäivästä, lähetetään sinulle maksumuistutus ja viiden euron muistutuslasku.
  5. Jos et suorita maksua 28 vuorokauden kuluttua eräpäivästä, lähetetään sinulle toinen maksumuistutus ja toinen viiden euron muistutuslasku. Toisen maksumuistutuksen jälkeen laskullesi lasketaan myös viivästyskorkoa (viitekorko lisättynä korkolain 4 §:n mukaisella 7 prosenttiyksikön lisäkorolla).
  6. Tapahtuman tai tilauksen peruuntuessa ylivoimaisen esteen vuoksi, Patina ry palauttaa sinulle maksetun osallistumis- tai tilausmaksusi, mikäli olet jo maksanut sen Patinan tilille.
  7. Patina ry:n tapahtumissa noudatetaan Suomen lainsäädäntöä.
  8. Ilmoittautumaasi tapahtumaan osallistut omalla vastuulla.

Edellä lueteltuja ehtoja sovelletaan kaikkiin Patina ry:n lähettämiin laskuihin ja järjestämiin tapahtumiin.

Lisäksi hallituksen järjestäytymiskokouksessa 15.1.2019 on päätetty seuraavaa: Jos Patina ry:n järjestämässä tapahtumassa osallistuja, kuten yhdistyksen jäsen aiheuttaa omalla toiminnallaan aineellista vahinkoa, korvaus peritään vahingon tekijältä eikä yhdistykseltä.

Ainejärjestön tapahtumat ovat täysin häirinnästä ja kiusaamisesta vapaita eikä niissä hyväksytä laittomien päihteiden käyttöä. Voit lukea lisää yhdistyksen yhdenvertaisuussuunnitelmasta.