Patinan häirintälomake

Tämän lomakkeen tarkoitus on viedä häirintä- ja kiusaamistapaukset eteenpäin Patinan kautta. (Alapuolelta löytyy TREY:n tiedot). Kuvaile alla olevaan viestikenttään, mitä on tapahtunut. Lomakkeet käsittelee luottamuksellisesti Patina ry:n sosiaalipoliittinen vastaava, jonka sähköpostiin lomakkeet saapuvat. Voit myös lähettää lomakkeen anonyyminä, jos haluat pysyä nimettömänä. Mutta, jos haluat asian tarkempaa käsittelyä, on nimi kannattavaa mainita. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan sosiaalipoliittiseen vastaavaan joko kasvotusten tai sähköpostin välityksellä: mirja.paajanen@tuni.fi.

Mitä häirintälomakkeen jälkeen tapahtuu?

Patina ry:n sosiaalipoliittinen vastaava (sopo) alkaa luomaan selkeää toimintasuunnitelmaa yhdessä hallituksen kanssa. Suunnitelman kuuluu antaa ohjenuoria sopolle ja vaihtoehtoja ilmoittajalle siitä, miten asiaa voidaan alkaa viemään eteenpäin tai ylipäätänsä käsittelemään.

Toimintasuunnitelma on kuitenkin vasta tekovaiheessa. Jos sinua mietityttää tilanne tai sinulla on ideoita asiaan liittyen, otathan rohkeasti yhteyttä sopoon: mirja.paajanen@tuni.fi!

TREY:n apu häirintään, syrjintään ja kiusaamiseen

Häirintä- ja kiusaamistapauksista huolehtii myös TREY: https://trey.fi/edunvalvonta/sosiaalipolitiikka/apua-hairintaan-syrjintaan-ja-kiusaamiseen

TREYllä on kaksi häirintäyhdyshenkilöä (mies ja nainen), jotka neuvovat ja tukevat häirintää, ahdistelua, kiusaamista, syrjintää tai muuta epätasa-arvoista kohtelua kohdanneita opiskelijoita. Häirintäyhdyshenkilöihin voi olla yhteydessä silloinkin, kun on epävarma tilanteestaan tai haluaisi vain keskustella mahdollista tavoista puuttua häirintään. Tarvittaessa häirintäyhdyshenkilö ohjaa lisäavun piiriin. Käydyt keskustelut ovat täysin luottamuksellisia ja yhdyshenkilöt toimivat opiskelijan ehdoilla. Voit olla yhteyksissä sähköpostitse molempiin henkilöihin (hairinta(at)trey.fi) tai jompaan kumpaan:

Häirintänainen:
Laura Kaipia

hairintanainen(at)trey.fi

040 713 0074

Häirintämies:
Mikko Salminen

hairintamies(at).trey.fi

040 713 0070

Lisäksi TREY:llä on oma häirintälomake, jonka avulla voi ilmoittaa häirinnästä anonyymisti! Allaoleva linkki avaa lomakkeen:
https://form.jotformeu.com/92393138316358