Patina ry:n jäseneksi

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseniä ovat ne henkilöt, jotka suorittavat historian tutkinto-ohjelmaa Tampereen yliopistossa, ovat kirjoilla yliopistolla sekä ovat maksaneet 30 euron suuruisen jäsenmaksun. Kertamaksulla saat elinikäisen jäsenyyden eikä vuosittaista jäsenmaksua vaadita. Kerran patinisti aina patinisti!

Patina ry:n tilinumeron ja muut maksuun tarvittavat tiedot saat yhdistyksen rahastonhoitajalta. Jos olet fuksi voit olla yhteydessä myös tuutoreihin.

Mitä saat kun liityt jäseneksi?

  • Pääset mahtaviin tapahtumiin joko ilmaiseksi tai vähintään halvemmalla kuin ilman jäsenyyttä.
  • Saat yhdistyksen oheistuotteet halvemmalla.
  • Voit ostaa fuksipaketin, johon sisältyy mm. haalarit ja laulukirja. Erikseen ostettuinakin pääset nauttimaan halvemmasta hinnasta.
  • Saat Patina ry:n ja HOL-liiton tarrat, joilla saa erilaisia etuuksia Tampereella ja muualla Suomessa. Niillä pääset esimerkiksi halvemmalla tai ilmaiseksi eri museoihin.
  • Voit käyttää ääntäsi ja asettua ehdolle hallitukseen, jolloin pystyt vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan.

Jos luovut opinto-oikeudestasi historian tutkinto-ohjelmaan tai valmistut ja sinusta tulee alumni muuttuvat jäsenoikeutesi hieman. Et voi esimerkiksi enää äänestää tai asettua ehdolle Patinan hallitukseen.

Etkö opiskele historiaa? Voit liittyä Patinan kannatusjäseneksi!

Kannatusjäsenenä sinun ei tarvitse olla historian opiskelija vaan voit opiskella jotakin muuta tutkintoa. Kannatusjäsenenä saat valtavasti etuja, mutta et täysin samanvertaisia kuin tutkinto-opiskelijat. Sinulla on esimerkiksi läsnä- ja puheoikeus yhdistyksen kokouksissa, mutta sinulla ei ole äänioikeutta etkä voi asettua ehdolle hallitukseen. Vuosittain maksettavan kannatusjäsenyyden hinta on 20 euroa.

Lisätietoa kannatusjäsenyydestä voit kysyä hallituksen jäseniltä!