Sähköpostilistat

Postituslista: patina(at)lists.tuni.fi

Patinalla on ikioma postituslista ja se on ainejärjestön pääasiallinen tiedotuskanava. Suosittelemme vahvasti liittymään listalle! Näin saat ajankohtaista tietoa Patinan järjestämistä tapahtumista sekä muista opiskelijoille hyödyllisistä ja ajankohtaisista asioista.

Viestin lähetys listalle

Patinan lista on suljettu lista, jolle viestejä voivat lähettää vain jäsenet. Listan jäsenet voivat lähettää viestejä normaalisti osoitteella patina(at)lists.tuni.fi. Jos vastaat listalta tulleeseen viestiin, huomaathan, että vastauksesi menee sähköpostilistalle ja siten kaikille listan lukijoille. Jos siis haluat vastata vain viestin lähettäjälle, muista vaihtaa osoite!
Ei-jäsenet taasen voivat lähettää viestinsä tiedotusvastaavalle, joka on listan ylläpitäjä. Viestiin pitää liittää silloin selkeä pyyntö sen välityksestä listalle. Viestejä voi lähettää myös muille Patinan hallituksen jäsenille, mutta ensisijaisesti tiedotusvastaavalle.

Listalle liittyminen

Päästäksesi suljetun listan jäseneksi sinun tulee lähettää postia osoitteeseen patina-request(at)lists.tuni.fi. Otsikoksi SUBSCRIBE ja viestiosa jää tyhjäksi. Kun ylläpitäjä on liittänyt sinut listalle, sinun pitäisi saada listan tervetulotoivotus ja olet näin listan jäsen.

Listalta eroaminen

Suljetulta listalta eroamiseen ei tarvita ylläpitäjän suostumusta. Lähetä viesti suoraan sähköpostipalvelimelle osoitteeseen: listserv(at)tuni.fi. Viestin otsikolla ei ole mitään väliä. Viestiosaan tulee kirjoittaa: SIGNOFF patina.
Tämän jälkeen sinun pitäisi saada sähköpostiviesti, joka kertoo, että sinut on poistettu listalta. Mikäli kuitenkin saat edelleen postia listalta, lähetä viesti uudelleen tai sähköpostia suoraan listan ylläpitäjälle eli tiedotusvastaavalle.

Postituslista: hist-opetus(at)tuni.fi

Liittymällä postituslistalle hist-opetus saat tietoa opetuksesta ja voit keskustella Tampereen yliopiston historiatieteen laitoksen opetukseen liittyvistä asioista. Eli jokaisen sähköpostia käyttävän historianopiskelijan kannattaa liittyä listalle. Mukana on sekä opiskelijoita että opettajia.

Viestin lähettäminen listalle

Lähetä viesti normaalisti osoitteella hist-opetus(at)tuni.fi.

Listalle liittyminen

Lähetä viesti osoitteeseen listserv(at)tuni.fi. Kirjoita viestiosaan: SUBSCRIBE hist-opetus Etunimesi Sukunimesi. Tämän jälkeen sinun pitäisi saada sähköpostiviesti, joka toivottaa sinut tervetulleeksi listalle. Viestin tulo voi kestää jonkin aikaa, joten älä hätäile mikäli et saa sitä välittömästi.

Listalta eroaminen

Lähetä viesti osoitteeseen: listserv(at)tuni.fi. Kirjoita viestiosaan: SIGNOFF hist-opetus. Tämän jälkeen sinun pitäisi saada sähköpostiviesti, joka kertoo että sinut on poistettu listalta.