PATINACAST

Patinistit Jaakko Suomalainen & Otto Niemonen käynnistivät Patinan podcast-sarjan. Juttelussa oli jokaisessa jaksossa mukana Patinan jäseniä.


Sarja sisältää keskustelua kiinnostavista ja ajankohtaisista aiheista! Keskustelua käytiin hauskasti ja rennosti, mutta myös asiasisällöllisesti vakaasti. Ensimmäisessä tuotantokaudessa on seitsemän jaksoa, jotka kestävät noin tunnin verran. Jaksoja julkaistiin säännöllisen epäsäännöllisesti 1-2 viikon välein.

Podcast tarjosi korona-aikana jäsenistölle tavan kuulla toisistaan ja jakaa ajatuksia. Näin saatiin Patinan henki ja ajatukset kuulumaan!


Tähän mennessä julkaistut jaksot
:

  1. Jakso: Koronavuosi opiskelijan näkökulmasta. Ensimmäisessä jaksossa pohditaan omaa mielenterveyttä, arjenhallintakeinoja ja pandemian tulevaisuutta.
  2. Jakso: Alkoholikulttuuri yliopistolla. Pohditaan muun muassa opiskelijoiden juomiskäytäntöjä, alkoholin roolia ja sen vaikutusta ryhmäytymiseen.
  3. Jakso: Yliopisto ja politiikka. Käsittelyssä ovat esimerkiksi kysymykset: Miten politiikka näkyy yliopistolla? Kiinnostaako politiikka nuoria? Onko politiikka vaikeaa?
  4. Jakso: ”Tuhma” opiskelijahuumori. Jutellaan tuhmemman huumorin haitoista, hyödyistä ja ilmentymisestä.  Jaksossa liikutaan myös syvemmälle huumorin kenttään ja esiin nousee arkoja, mutta tärkeitä aiheita.
  5. Jakso: Opiskelu ja mielenterveys. Pohditaan opiskelijoiden mielenterveyttä niin yleisesti kuin yksityiskohtaisestikin. Aiheena myös toiveikkuus ja hallintakeinot. 

LINKKI SPOTIFYYN:

LINKKI GOOGLE:

Google Podcast -kuuntelu täällä !