Yleinen

Ilmoittautuminen Patina ry:n vuosijuhlille on alkanut

Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan Patina ry:n 60-vuotiasta taivalta Grand Hotel Tammeriin 1.4.2023! 

Juhlallisuudet alkavat kello 18 Tammerin salissa kolmen ruokalajin illallisen merkeissä. Tilaisuuden aikana meitä viihdyttää upeat puheet, laulaminen ja muu musiikki sekä Patina ry:n aktiivitoimijoiden palkitsemiset! Virallisen osuuden jälkeen Tammerissa on vapaata seurustelua kello 23 asti, jonka jälkeen vuosijuhlien viralliset jatkot järjestetään Ilves Bar & Night- yökerhossa. Seuraavana päivänä sunnuntaina 2.4.2023 järjestetään silliaamiainen mysteeripaikassa… 

Pukukoodina toimii frakki tai tumma puku akateemisin ansiomerkein. 

Kutsu on yhdelle henkilölle. Liput maksavat 80 euroa patinistilta. Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta. Lomake suljetaan 6.3. tai heti kun paikat ovat täynnä. Lippu sisältää pääsyn viralliseen tilaisuuteen tarjoiluineen, jatkoille sekä silliaamiaiselle tarjoiluineen. Ilmoittautuminen on sitova ja siinä sovelletaan Patinan tapahtumien yleisiä ilmoittautumisehtoja (https://patinary.com/ilmottautumisehdot/). Laskut lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuihin sähköposteihin maanantaina 13.3. ja niissä on kahden viikon maksuaika. Huomioithan, että kutsu on vain Patinan jäsenille ja avec-ilmoittautuminen alkaa viikon kuluttua 27.2. 

Tarkempaa tietoa vuosijuhlien kulusta lähetetään ilmoittautuneille laskujen yhteydessä. Lisää tietoa vujuista saa myös seuraamalla vuosijuhlanettisivuja (https://patinary.com/vujut-2023/) sekä Patinan viestintäkanavia. Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin! 

Linkki ilmoittautumiseen: https://forms.office.com/e/vBnBanyRvD

Tervetuloa juhlistamaan kanssamme 60-vuotiasta Patinaa! 

Lämpimin terveisin, 
Patinan vuosijuhlatoimikunta 2023 
Vastuuhenkilöt Anni Aaltonen ja Heli Herrala 
anni.aaltonen@tuni.fi / heli.herrala@tuni.fi