Yleinen

Kuukausitiedote & Kesä 2022

Hile-asiat:

Hileen suuri kevätnumero 1/22 on julkaistu, huisia! Tsekkaa se täältä: https://issuu.com/patinary

Hol-asiat:

Historian Opiskelijoiden Liiton blogiin päivittyy kuukausittain kuulumisia historian ainejärjestöistä ympäri Suomea. Viimeisin päivitys koskee Oulun ainejärjestö Tiiman vappukuulumisia, käy lukemassa! 

https://hol.fi/?page_id=2475

Lisäksi kesäksi on tiedossa Hol-kivaa, nimittäin Holin suuri haalarimerkkikilpailu polkaistaan käyntiin! Asiasta lisätietoa sähköpostissa!

Mitä mainiointa kesän odotusta: Hile ja Hol -Jaakko

Muuta tiedotettavaa:

Historianlaitoksen ja kokemuksen historian huippuyksikön (HEX) johtaja professori Pertti Haapala jäi eläkkeelle vuoden alusta. Haapalan kunniaksi järjestetään juhlaseminaari torstaina 2.6. kello 17.00–20.00. 

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet tulevat julki myöhemmin.

Kesätauko:
Lisäksi hallitus ja näin ollen myös suurin osa Patina ry:n toiminnasta jää kesätauolle viikolla 21.  Jäsenistöä kuitenkin kannustetaan tapaamaan toisiaan kesälläkin ja omatoimisia hengailuja saa ja pitääkin järjestää. Esimerkiksi kahvitunteja saa omatoimisesti järjestää. Jos jotain asiaa vielä tulee myöhemmin mieleen, niin yhteyttä voi ottaa suoraan puheenjohtajaan taikka muihin tuttuihin kanaviin jatkossakin! Hallitus toivottaa hyvää kesää!