Yleinen

Patinan maaliskuu & Wappu

Puheenjohtajan terkut

Vuosijuhlatoimikunta on perustettu ja se tapaa ensimmäisen kerran ke 7.4. klo 16 hybridinä. Mukaan pääsee edelleen, ota yhteyttä Anniin (TG anniaaltonen ja anni.aaltonen@tuni.fi) jos halajat osaksi vuosijuhlahumua!

Bussiapprot ovat tulossa, lisätietoja: https://fb.me/e/3fRyqnSoh

Tuutoriasiaa

Tuutorit, muistakaa seurata tiedotteita ja osallistua koulutuksiin huhtikuun aikana!

Tapahtumasektorin terkut

Ilmassa on jo kevään tuoksua, vaikka ulkona ei siltä aina näytäkään. Maaliskuun aikana on legendaariset maanantaikaljat heränneet feeniks-linnun lailla henkiin unholan rajamailta ja tulevat jatkumaan säännöllisesti loppukevään ajan. Opiskelijaelämän merkittävin ja ehkä myös kiireisin aika eli vappu on myös tuota pikaa lähestymässä. Huhtikuun alkupuolella on Patinan ja muiden ainejärjestöjen poikkitieteellisiä tapahtumia tulossa kuten Munajahti Mixeissä 11.4 ja Poikkitieteelinen Beer Bong turnaus 15.4.  Vapun aikana pidämme myös puistohengailun (kunhan lumet sulaa ja pihalla on kiva hengailla), piknikkejä (samat sääehdot pätevät tähän kuin edelliseen) ja muunlaista aktiviteettia, mutta näistä lisää myöhemmin. Patinan omien tapahtumien lisäksi on myös hyrymykkä muiden ainejärjestöjen ja yritysten järjestämiä tapahtumia, johon kaikki opiskelijat voivat ilmoittautua. 

Tässä linkki Treyn Wapun-kalenteriin, johon todennäköisesti lähipäivinä ilmestyy vapputapahtumista lisää tietoa! (https://trey.fi/yhteiso/wappu/wapun-kalenteri)  

Keväisin terveisin tapikset Mikko ja Mikko

Hile-asiat

Maaliskuu piti sisällään hyvää pöhinää Hileeseen liittyen! Kiitos kaikille tekoprosessiin mukaan lähteneille ja siinä avustaneille tahoille! Olkaamme vielä lähipäivinä kuulolla, pidetään kenties vielä taittoa-asioita sivuava Hile-miitti ja aloitetaan tulevan julkaisun hypetys!

Hol-asiat

Historian opiskelijain liiton hallitus kokousti pariin otteeseen maaliskuun aikana, käsiteltäviä aiheita olivat muun muassa tulevasta Hol-risteilystä tiedottaminen sekä Liiton jäsenmaksun korotus. Oulussa järjestettiin kevätseminaari, johon osallistuneille patinisteille erityinen kiitos! Holin syysseminaaritoimikunta aloitti järjestäytymisensä maaliskuussa, tule mukaan seuraamaan ja osallistumaan pöhinään telegramissa: https://t.me/+mA_tmJL-idpkMTU0

Huhtikuussa 8.4 näemme kauan odotetulla Hol-risteilyllä! Mikäli kyyditykset satamaan ja takaisin ovat vielä sumplimatta, tule sumplimaan niitä yhdessä telegram-ryhmään: https://t.me/+EyP70CohyRxkOThk

WAPPU:

Wappu on jo aivan nurkan takana!! Jos KideAppin selaaminen tuntuu olevan mahdoton tapa kaikkien tapahtumien bongaamiseen, niin eipä kannata huolestua.

Alta löytyypi kaksi linkkiä, joista saattaa olla hyötyä.

Wappukalenteri 2022

https://suomensuurinwappu.fi/events

Oikein näppärä kalenteri, jonne koostettuna Wapun kaikki kivat ja yhteiset tapahtumat!

Suomen suurimman Wapun facebook-sivut

https://m.facebook.com/suomensuurinwappu/

Tykkäämällä sivustosta saat mukavia tapahtumia ja niiden infoja etusivullesi, jee!  *kiinnostunut*

HOX!! Patinan järjestämistä tapahtumista saat tietoa tapahtumavastaavien viikkotiedoitteista ja Patina ry:n facebook sekä Telegram kanavilta.