Yleinen

Patinan helmikuu

Tapahtumasektori:

Tapikset voivat kaikkien yhteiseksi iloksi ilmoittaa, että viikottaiset kahvitunnit palaavat maaliskuussa ja alkavat tiistaina 8.3 perinteiseen aikaan 14:00.  

Kulttuuriasiat:

Kulttuurisektorilla ei tapahtunut mitään helmikuussa vallinneista rajoituksista johtuen, surullista. Kulttuuritapahtumat tekevät kuitenkin paluun nyt maaliskuussa! 15.3. vierailemme teatterissa ja kaikkea muutakin kivaa on tiedossa, joten pysykää kuulolla! Esimerkiksi tauolla ollut kotimaan ekskursio tulee tekemään paluun, huippua! 

Sopo:

Helmikuu osoitti, että hyvinvointiin satsataan tänä keväänä monelta eri taholta. Toivottavasti TREY:n hyvinvointiviikko ja opintopsykologien luennot tarjosivat arkeen apua! Opiskelijoille tarjottiin kädenojennus myös valtakunnan politiikan suunnalta, kun opintotuen tulorajaa korotetaan pysyvästi 50 prosentilla ja YTHS:n mielenterveyspalvelujen rahoitukseen lisätään tulevan neljän vuoden aikana neljä miljoonaa euroa. Nämä muutokset tulevat voimaan ensi vuoden alussa. 

Lyhyellä tähtäimellä suunnataan kuitenkin katseet maaliskuuhun ja alkavaan lähiopetukseen. Pidä silmällä muunmuassa allekirjoittaneen koostetta maaliskuun tukipalveluista, navigaattorin jodel-päivityksiä ja viestejä tiedekunnan suunnalta!

Tuutoriasiaa:

-Tuurihaku päättyi 7.2.

– Tuutoreiksi valittiin Nico Pasto, Valtteri Karjalainen, Maria Ossa, Sami Lahtinen, Riina Korteneva, Siiri Taalikka, Leevi Backman

– Tuutorit -22 kuulolla tulevasta infosta ja koulutuksista

Työelämäsektori:

Oletko vailla harjoittelupaikkaa? Tampereen yliopiston koulutuksen ja oppimisen palvelut hakee yhteensä 11 harjoittelijaa tiedekuntien koulutuksen ja oppimisen lähipalveluryhmiin.

Yhteiskuntatieteiden tiedekunta hakee kolmea harjoittelijaa, mutta muidenkin tiedekuntien paikkoja kannattaa vilkaista! Hakuaika umpeutuu 10.3.2022 klo 23.59.

Tarkemmat tiedot harjoittelupaikoista ja hausta löydät osoitteesta Harjoittelija (Koulutus ja oppiminen), 11 tehtävää (rekrytointi.com).

Hile-asiat:

Kevään numeron 1/22 loppukiri käynnistyy, ja lisää tekijöitä vielä tarvitaan! (R)evoluutio-hileen materiaalien joustava deadline on 20.3 joten nyt kynät sauhuamaan! Ennen lehden painoon vientiä järjestetään maaliskuun aikana pari jubailuiltamaa lehden tekoon liittyen. 

Käy vastaamassa Hileen lukijakirjepalstan kyselyyn täältä: https://forms.gle/ZppadY4K7bdhi5BQA

Lisäksi Hileen logokilpailu tarvitsee lisää ehdokkaita!

Hol-asiat:

Aika valmistautua 25.3-27.3 järjestettävään Oulun kevätseminaariin, jossa teemana ympäristöhistoria! Muun muassa sitsi-ilmoittautuminen on nyt auki: https://forms.office.com/r/3S7q7xEcPH 

Seuratkaa myös aktiivisesti Holin tiedotteita instagramissa ja sähköpostissa, niin pysytte kärryillä muun muassa huhtikuun risteilyn järjestelyistä sekä muusta kivasta!