Yleinen

Koronaviruksen vaikutukset Patinan toimintaan

Hyvät kanssapatinistit,

Olemme hallituksen kanssa päättäneet noudattaa TREY:n ja Suomen valtion linjauksia koronaviruksen (COVID-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Näin ollen Patinan kevään tapahtumat on peruttu toistaiseksi. Pyydämme teitä ottamaan huomioon, ettemme kuitenkaan voi puuttua yksityishenkilöiden järjestämiin tapahtumiin. Gdanskin ekskursio tullaan myös perumaan ja asianomaisia tullaan informoimaan tarkemmin sähköpostin välityksellä. Myös muihin tapahtumin ilmoittautuneihin ollaan yhteydessä sähköpostin välityksellä.

Päätimme hallituksen kanssa, että ensi viikon kahvitunti tullaan näillä näkymin järjestämään. Tilaisuuden tarkoitus on tarjota jäsenistölle mahdollisuus keskustella hallituksen kanssa koronavirustilanteen toimenpiteistä.

Historian oppiaineen henkilökunnan koronatyöryhmän yhteyshenkilönä toimii Patinan osalta sopo-vastaavamme Taru Lahtinen ja hän tulee välittämään teille kaiken henkilökunnalta saamamme informaation. Voitte olla häneen yhteydessä näihin liittyvissä asioissa sähköpostilla taru.lahtinen@tuni.fi.

Viikkotiedotteet tulevat tiedotuskanaviimme normaalisti. Sekä tapahtumavastaavamme että kulttuurivastaavamme pyrkivät ilmoittamaan kaikista tapahtumia koskevista muutoksista ja toimenpiteistä mahdollisimman nopeasti, joten muistakaa seurailla tärkempiä tiedotuskanaviamme!

Pidämme tilannetta erittäin harmillisena ja pyydämme teiltä ymmärrystä tekemäämme linjausta kohtaan. Kaikissa tilanteeseen liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä allekirjoittaneeseen sähköpostin välityksellä jenna.kajander@tuni.fi.

Vaikka näillä näkymin keväällä ei järjestetäkään tapahtumia, muistakaa säilyttää yhteydenpito läheistenne kanssa! Pitäkää huoli myös karanteenissa olevista tovereistanne laittamalla viestiä tai soittelemalla. Ei jätetä ketään yksin! 🙂

Ystävällisin terveisin,
Jenna Kajander ja muu Patina ry:n hallitus